header

KyWi Jewelry, online sieraden en accessoires 


sieraden uit het atelier van KyWi Jewelry en speciaal door ons geselecteerde items!

Omdat jij, jij bent en je eigen stijl kiest.

 

KyWi Jewelry is een nieuw Nederlands sieradenlabel/ sieradenshop. Een atelier, met webshop, waar unieke handgemaakte sieraden worden vervaardigd. Unieke sieraden met kleine oplage van hoogwaardige kwaliteitsproducten en nergens anders te koop. De materialen die wij gebruiken staan altijd vermeld bij het product. Wij maken trendy sieraden, maar ook tijdloze sieraden, altijd van hoogwaardige kwaliteit, die bij iedere gelegenheid te dragen zijn. Zo is er voor iedere smaak en ieder budget ruim keus. Daarnaast verkopen we enkele labels van sieraden die we speciaal voor u geselecteerd hebben. We kopen alleen in wat we zelf mooi vinden en proberen daarbij goed te letten op prijs/kwaliteit verhoudingen.

Waarom deze webshop?

De webshop is gestart door Kyra en Wilma, dochter en moeder die zelf sieraden maken. De naam is van onze voornamen afgeleid. Wat begon als een hobby groeide uit tot ons eigen Sieradenlabel. Zo gezegd, zo gedaan. Unieke sieraden van kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen, maar ook trendy, hippe sieraden die wij speciaal voor jou hebben uitgezocht! Kent u het gezegde: Wie doet wat hij leuk vindt, hoeft nooit meer te werken? Dat is precies wat KyWi Jewelry doet. Maar met het groeien van de shop bleek het onmogelijk alles zelf te maken. De vraag was ronduit te groot.
Daarom zijn we naast ons eigen merk een aantal aanvullende labels gaan verkopen. Maar we kopen niet zomaar in, we selecteren voor jou op kwaliteit of op trends. Zo hebben we in alle prijsklassen wat te bieden, maar altijd in de beste prijs-kwaliteit verhouding.

 

Neem gerust contact met ons op voor uw vragen en verzoeken. Heeft u bepaalde voorkeuren voor materialen of kleuren dan kunt u altijd vragen of wij het zo voor u maken als u wenst. Bijna alle sieraden kunnen op uw smaak aangepast worden of wij kunnen bestellen wat u wenst. Wist U dat we ook op verzoek sieraden ontwerpen? in kleuren en van materialen die u zelf kiest!

 


Inmiddels heeft KyWi Jewelry een eigen atelier waar alle handgemaakte sieraden worden vervaardigd, zodat u altijd een uniek sieraad heeft, nergens anders te koop. Wij zijn een online winkel met een eigen atelier en maken de handgemaakte sieraden pas als u besteld heeft. Die hebben daarom een iets langere levertijd 4-5 dagen. Houdt U van origineel en kwaliteit? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. De waterlelie

Hier achter ons atelier is een prachtige vijver met bloeiende, witte waterlelies. De witte waterlelie is een prachtige bloem die afhankelijk van water en zonlicht tot bloei komt. Ze drijven op het water en gaan nooit kopje onder.  De waterlelie staat voor rust, inzicht en flexibiliteit, terwijl zij zich mee laat voeren op het kabbelende water. Boven water lijkt zij op een kroon. De kroon op ons werk. Onder water heeft zij stevige wortels. Vandaar dat de waterlelie ons symbool is en dat hebben wij verwerkt in ons logo.

Met liefde maken en selecteren wij uw sieraden. Door ons uniek gemaakt of speciaal geselecteerd, voor U!

Liefs, Team KyWi Jewelry       

      
 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookies Beleid
SLUITEN