header

giftcards  | online kopen | Kywi JewelryCadeau- of giftcards

Hier kunt u een cadeau e-card bestellen. Na uw betaling ontvangt u per email een unieke code om de cadeaucard te verzilveren. Print de email en geef deze cadeau.
Het tegoed is geldig voor alle artikelen op de website. Wilt u liever een cadeau-kaart? Dan kan dat ook. U ontvangt dan een giftcard met code gedrukt op dik karton in een enveloppe.
U betaalt dan wel verzendkosten (in de extra prijs inbegrepen). In het gewenste artikel kunt u uw keuze maken.

Geldigheidstermijn:

De cadeaucards blijven 5 jaar geldig na uitgiftedatum en zijn te gebruiken voor alle artikelen op de website. Een cadeaucard kunnen wij niet inwisselen voor geld. 

Hoe werkt het?

Elke cadeaubon heeft een unieke code. De codes kunt u invullen tijdens het bestelproces (stap 3 betaalmethode) in het betreffende vakje. Het bedrag wordt automatisch verrekend.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld, maar u hoeft het bedrag niet in één keer op te maken. Het resterende bedrag blijft op uw cadeaubon staan.(passen wij handmatig aan). Bewaar de code dus goed!


Sorteer op:
 
E-cadeaubon 1


 
InStock
10.00

E-cadeaubon 2


 
InStock
20.00

E-cadeaubon 3


 
InStock
25.00

E-cadeaubon 4


 
InStock
30.00

E-cadeaubon 5


 
InStock
40.00

E-cadeaubon 6


 
InStock
50.00

E-cadeaubon 7


 
InStock
75.00

E-cadeaubon 8


 
InStock
100.00

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN