header

Reviews

Bedankt voor je bezoek. Opmerkingen, suggesties of gewoon tevreden? Laat hier je bericht achter.
Je email moet verplicht ingevuld, maar wordt niet getoond op de pagina en blijft dus privé.
Uw bericht is niet direct zichtbaar, maar wordt door de redactie geplaatst om spam te voorkomen.

Blijf op de hoogte en Like ons op Facebook en Pinterest!
 

     
 
Geplaatst door: Petra van der Vliet 16-04-2016 18:52:33
Beoordeling:
TOP! Heel blij met mn bestelling en het super leuke presentje erbij! Thanx!
Geplaatst door: Tinie de kleyn 9-04-2016 22:53:50
Beoordeling:
Bedankt voor de geweldige service en oplossing toen ik me vergist had in de kleur. Geweldig blij met de prachtige ketting. Nogmaals dank.
Geplaatst door: Jip 8-04-2016 01:40:48
Beoordeling:
Helemaal blij met mijn opal oorbellen. Mooier dan ik had verwacht zelfs. En bedankt voor alle hulp en service! Jullie hebben me enorm geholpen. Kom snel weer bestellen.
Geplaatst door: Leon W. 3-04-2016 02:18:27
Beoordeling:
Hey, vintage lerenarmband is super. Thnx!
Gr. Leon
Geplaatst door: samantha van driel 28-03-2016 15:23:59
Beoordeling:
superblij met de gouden creolen. leuke verpakt en echt een errassing.
Geplaatst door: Ruth 21-03-2016 21:39:46
Beoordeling:
blij met de basic oorbellen swarovski . niet duur en echt mooi. past overal bij. zal er nog meer bestellen zeker.
Geplaatst door: Marscha Koop 9-03-2016 23:10:43
Beoordeling:
ik heb mijn oorbellen ontvangen van rozenkwarts. wat zijn ze mooi! Helemaal goed. vraagje: hebben jullie ook zulke oorbellen met aquamarijn? ik hoor het graag. bvd
Geplaatst door: Angela 1-03-2016 23:20:28
Beoordeling:
Bedankt voor de mooie ketting moeder en dochter. We zijn er heel blij mee.
Super
Geplaatst door: Charona van de Kant 27-02-2016 17:55:42
Beoordeling:
Vandaag mijn hart van goud ontvangen! Wow prachtig gewoon. Superblij en het is ook een mooie betekenis, hart van goud. Top!
Geplaatst door: Marieke van Steur 22-02-2016 23:21:24
Beoordeling:
Heel erg bedankt voor de oma, moeder dochter armbandjes. oma was er superblij mee en wij ook! Heel mooi en zo bijzonder dat we haar dat nog hebben kunnen geven. Bedankt.
Geplaatst door: Emmie 11-02-2016 18:34:17
Beoordeling:
Prachtige sieraden en prima service!
Geplaatst door: rianne 11-02-2016 17:08:10
Beoordeling:
Bedankt voor de leuke sieraden! Snelle service, thnx!
Geplaatst door: Alessia K. 11-02-2016 14:15:22
Beoordeling:
Ik wil Kiwi Jewelry team even bedankt voor de snelle verzending en fijne service. Ik ben erg blij met mijn ketting! U hebt zeer mooie en kwalitatieve sieraden, zal zeker in de toekomst op uw aanbod blijven letten.
Geplaatst door: sH 10-02-2016 05:40:39
Beoordeling:
Ik wil even laten weten dat de oorbellen goed zijn aangekomen. Vandaag bezorgd en keurig op tijd. Ze zijn erg mooi. bedankt.
Geplaatst door: Gitta germany 9-02-2016 03:25:20
Beoordeling:
Ich bin sehr erfreut mit dem schöne carneol Schmuck. Und so süß verpackt alles. Danke für die gute Versorgung. Herzlichen Gruß aus Deutschland.
Geplaatst door: Tine Pas 8-02-2016 14:06:01
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle bestelling. Echt mooie sieraden. Ga zeker vaker betsellen.
Geplaatst door: Marja Vink 28-01-2016 19:55:29
Beoordeling:
Big chain armband besteld in rose. heel mooi en goede kwaliteit en prijs verhouding. Hij staat prachtig. en draagt inderdaad heel licht. werd snel geleverd want ik verwachte binnen 3 dagen en had deze al de volgende dag. kom zeker vaker kijken.
Geplaatst door: Brenda Wens 26-01-2016 22:39:03
Beoordeling:
Hoi heb de Swarovski Almond ontvangen en wat zijn ze prachtig! Ook de armbandjes zijn super. Bedankt voor leuke contact. Kom zeker vaker kijken. Groeten Brenda
Geplaatst door: sHayila 23-01-2016 21:15:44
Beoordeling:
I ve ordered Beautiful gems bracelets, Druzy ons. Very Nice and trulely happy with them.
Beter in real that in the picture. Thnx for your service.
Geplaatst door: Renate 16-01-2016 16:11:28
Beoordeling:
Ik heb terug de mooie Swarovski set besteld. Keurig bezorgd ook hier in Belgie. Ik heb het aangetekend ontvangen binnen twee dagen. Perfecte service. Heel goed. Mooie kwaliteit. Bedankt daarvoor en salukes. Tot een naaste keer.
Geplaatst door: Claudia X 10-01-2016 18:17:32
Beoordeling:
heb bij jullie de set reuzen jasseron besteld. Wat een orachtige set, mooier dan op de foto.heb em nogmaals besteldnvoor mijn buurvrouw die er helemala weg van was. Echt super mooi en niet duur
Geplaatst door: Doménique 7-01-2016 11:23:34
Beoordeling:
Wilma, bedankt voor het fijne contact en de snelle service. Jullie hielden mij keurig op de hoogte, gaven extra tips en de zilveren ketting werd super snel geleverd. Ook de prijs is super gezien de ketting en hanger van echt sterling zilver is. Ook jullie after sales is prima. Ik heb alleen maar positieve ervaringen!
Geplaatst door: Doménique 7-01-2016 11:23:09
Beoordeling:
Wilma, bedankt voor het fijne contact en de snelle service. Jullie hielden mij keurig op de hoogte, gaven extra tips en de zilveren ketting werd super snel geleverd. Ook de prijs is super gezien de ketting en hanger van echt sterling zilver is. Ook jullie after sales is prima. Ik heb alleen maar positieve ervaringen!
Geplaatst door: Puk 4-01-2016 08:33:43
Beoordeling:
Mede dankzij jullie advies en tips een speciaal verjaarscadeau gegeven. Het viel erg in de smaak. Nogmaals bedankt!
Geplaatst door: Ineke Vroom 30-12-2015 18:43:03
Beoordeling:
Heb een prachtig cadeau gekregen van mijn man voor mij en mijn dochter. Wat een mooie zilveren moeder dochter set. Langs deze weg willen we je bedanken, ook voor de goede service en advies!
Geplaatst door: Tineke 23-12-2015 20:54:04
Beoordeling:
Cadeaubon gekregen en prachtig echt zilver sieraad uitgekozen. In het echt nog mooier dan op de foto.
Zeer tevreden! Wat een mooie kwaliteit.
Geplaatst door: Virginia 19-12-2015 11:25:08
Beoordeling:
de moeder endochter armband ontvangen. helemaal goed.dat wordt een bijzonder cadeau voor mijn moeder en mijzelf.prachtg,heelblij mee. heel fijn armbandjes en mooi
Geplaatst door: Lars 15-12-2015 20:24:17
Beoordeling:
Bedankt voor de service. Het speciale cadeautje zag er goed uit. Was een succes.
Geplaatst door: Freek 12-12-2015 15:20:46
Beoordeling:
Mooie oorbellen besteld voor mijn zusjes onder de kerstboom. Ziet er super uit.. thnx
Geplaatst door: Jcq 9-12-2015 22:39:18
Beoordeling:
de mooie zilveren oorbellen vandaag ontvangen. Keurig weer! wordt een mooi cadeau voor onder de boom. :
Geplaatst door: Hanneke L. 7-12-2015 20:35:19
Beoordeling:
Ik blijf bestellen! Weer een orachtige sieraden set met edelsteen. Geweldig! Nu shoppen voor de kerstcadeau's. Ook voor de schoondochters die zijn weg van jullie site. Bedankt weer!
Geplaatst door: Ria 6-12-2015 01:52:15
Beoordeling:
Blij verrast met mijn rosé gold sieraden. Staan prachtig en dragen heel licht. Mooi materiaal en ondanks big chain, lijken ze helemaal niet zo groot.. Daar twijfelde ik eerst wat over, maar dat was onterecht. Erg mooi en dat voor een vriendelijke prijs. Bedankt! Sinterklaas is blij bij julie besteld te hebben :
Geplaatst door: T.J. 2-12-2015 17:24:02
Beoordeling:
Heel mooi ik wil ff zeggen dat de hangers aangekomen zijn ze zijn prachtig Gr t.??
Geplaatst door: R. De Graaf 30-11-2015 08:27:51
Enorm blij met mijn Swarovski oorbellen. Ze zijn mooi, mooier nog dan op de foto. Hartelijk dank.
Geplaatst door: Jan de Graaf 15-11-2015 23:09:37
Bandjes voor Hem ontvangen. Goede pasvorm, mooie kwaliteit. Helemaal op mijn maat gemaakt. Perfect! Tevreden klant. Succes.
Geplaatst door: Chantal Freek 12-11-2015 22:42:05
Mooie edelsteen oorbellen. Vandaag ontvangen en Mooier dan op foto. Xx chantal
Geplaatst door: Diana Veldhuis 7-11-2015 18:31:54
Heb de big chain ketting en armband in goud besteld. Vandaag ontvangen. Ze zijn echt heel mooi en dragen zo licht. Super zeg! En kom nu zeker vaker.
Geplaatst door: Lia Wetering 26-10-2015 23:00:00
Vandaag de mooie finest ketting ontvangen van goud met zeester. wat een mooie kwaliteit en zo fijn. echt prachtig en de prijs is prima, zeker vergeleken met anderen. ben er heel gelukkig mee. bednakt.
Geplaatst door: Gerda de Bont 22-10-2015 01:21:19
In het echt zijn ze nog mooier de Almond Swarovski oorbellen. Helemaal goed.
Prachtige kwaliteit. Netjes en verzorgd verpakt. Heel goed. Dikke duim!
Geplaatst door: T. Klaassen 18-10-2015 14:31:41
Mooie oorbellen met edelsteen, heel betaalbaar in vergelijk tot anderen. Prachtig zilver en Vermeil. Zeer mooie kwaliteit. Ik vond het nog best spannend als je bedenkt dat je niet eerder hebt besteld en toch een aardig bedrag besteedt. Ik ben steeds keurig op de hoogte gehouden en kreeg het snel bezorgd en goed verzorgd verpakt. Heel fijn. Het geld dubbel en dwars waard. Ik ga zeker vaker kijken en bestellen. Succes met jullie mooie merk.
Geplaatst door: Charlene 18-10-2015 14:27:49
Ik heb de 4S armband van rvs en strass besteld. Hij is prachtig. Ik heb nu zilver, maar misschien bestel ook nig wel de rosé. Echt heel supermooie armband.
Geplaatst door: Margreet Jansen 15-10-2015 19:51:25
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Prachtig en mooi verpakt.
Ik heb nu de oorbellen in alle Swarovski kleuren. En de prijs kwaliteit verhouding is prima. ik ben er heel blij mee. Hopelijk snel weer nieuwe kleuren. :
Geplaatst door: Ester spar 12-10-2015 21:26:04
Veel sieraden besteld en allemaal even mooi. Heb ook alvast mijn kerstcadeautjes besteld. Ben heel tevreden. Vriendelijke groeten van ester
Geplaatst door: Christel BE 10-10-2015 13:01:37
Ik wil even laten weten dat ook vanuit België de service goed is, binnen 3 dagen bezorgd en prachtige sieraden. Ik ben er heel blij mee. Salut Christel.
Geplaatst door: Sonja D. 10-10-2015 12:55:44
Geweldig wat zijn de oorbellen Almond van Swarovski prachtig. Echt heel bijzonder. Dank voor een bijzonder cadeau en ook zo mooi verpakt!
Geplaatst door: Gea 24-09-2015 00:26:29
Wat leuke set de Clara. Geen spijt van en heel origineel.
Heb zwart wit maar vindt bruin wit ook leuk.
Geplaatst door: Petra Wobben 23-09-2015 10:35:26
Armband binnen gekregen, ziet er super uit voor een klein prijsje ??netjes in een mooi wit sieraden zakje. Dankjewel ik ben er erg blij mee. Ik hoor het graag als jullie de zwarte versie ook weer binnen krijgen.

Groeten van Petra
Geplaatst door: Marijke F. 22-09-2015 22:13:00
Mijn bestelling goed ontvangen. Heel blij met de suede armbanden. Nog mooier dan ik dacht. Super.
Geplaatst door: Chanel 15-09-2015 09:10:11
Helemaal blij met mij prachtige Swarovski ring! Echt super en niet duur.
Echt service is top. tot snel.
Geplaatst door: Charlotte 11-09-2015 21:45:40
Heel mooi die fijne kettingen. Blij met de zilveren veer.
Kom vaker kijken. Helemaal goed. Grtz CH
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN