header

Reviews

Bedankt voor je bezoek. Opmerkingen, suggesties of gewoon tevreden? Laat hier je bericht achter.
Je email moet verplicht ingevuld, maar wordt niet getoond op de pagina en blijft dus privé.
Uw bericht is niet direct zichtbaar, maar wordt door de redactie geplaatst om spam te voorkomen.

Blijf op de hoogte en Like ons op Facebook en Pinterest!
 

     
 
Geplaatst door: Patricia 22-12-2016 22:26:51
Beoordeling:
Wat een super service ! Vandaag het pakketje mogen ontvangen zeer mooi ingepakt ligt mooi onder de boom. Zelfs een mailtje gehad dat ik verkeerde levering had gekozen , verschil in prijs onmiddellijk op mijn rekening terug gestort !!
Geplaatst door: Zussen 22-12-2016 00:33:11
Beoordeling:
Bedankt voor de nette en snelle aflevering van de armbandjes voor zussen.
Ik heb ze inmiddels gegeven aan mijn zussen die ze erg mooi vonden. super bedankt
Geplaatst door: T uit B 22-12-2016 00:29:00
Beoordeling:
Pakjes gisteren aangekomen. Zijn super mooi verpakt!
Bedankt!!
Een Zalige kerst voor jullie!
Geplaatst door: Nina U. 7-12-2016 02:07:28
Beoordeling:
Van sinterklaas hele mooi knot armband of knoop armband gekregen. Ben er heel blij mee. Staat echt super.
Natuurlijk nieuwsgierig dus even kijken hier. Maar echt zo leuke dingen! Gelijk zilveren oorbellen besteld en horloge set. Wauw echt helemala blij. Super bedankt.
Geplaatst door: Gea 17-11-2016 02:50:05
Beoordeling:
het wordt saai, maar ècht super leuke sieraden! kon niet kiezen. Ik heb uiteindelijk toch maar diverse oorstekers van zilver gekozen! wat een prachtige kwaliteit en helemaal niet duur. In een woord super!
Geplaatst door: Vanessa P. 10-11-2016 01:26:13
Beoordeling:
Bedankt voor de super leuke flip tas. Hij is echt leuk! Ook de oorbellen met kraaltjes zijn helemaal goed! bedankt ook voor de leuke attentie en verpakking. Komt helemaal goed met die heiligman ;) groetjes Vanes
Geplaatst door: Dante 2-11-2016 23:27:26
Beoordeling:
Super mooie sieraden en heb al wat prachtige kerstcadeau's besteld. Echt leuke cadeau verpakking meebesteld. Kan zo onder de boom! Top, dank.
Geplaatst door: Sabine 30-10-2016 14:47:30
Beoordeling:
Wow i m happy with my Bud to rosé set. It s so pretty and delivered in a Nice gift box with golden bows.
This gift is a real surprise under the x-mas tree. Thnx for your very good support and service!
Geplaatst door: Chadia Maaktnietuit 21-10-2016 12:46:29
Beoordeling:
Bestelling ontvangen en helemaal blij met de mooie tas en armbanden. wat leuk verpakt en mooi verzorgd.
kom vaker terug want zoveel leuke dingen! bedankt!
Geplaatst door: francien de Laat 10-10-2016 02:47:17
Beoordeling:
Heb de armband Eva ontvangen, wat een mooie kwaliteit leder en zo soepel. Echt prima kwaliteit en draagt heel prettig. Niks teveel beloofd en kom zeker vaker bestellen. Dikke duim!
Geplaatst door: Nicole S. 8-10-2016 16:09:52
Beoordeling:
Echt blij met mijn chokers, zijn echt super mooi. Heb er gelijk weer een aantal besteld.. En wat leuke ketting om te combineren. Echt super prijs kwaliteit verhouding. Very Happy, bedankt! Groet Nicole
Geplaatst door: DEbbie 26-09-2016 00:42:17
Beoordeling:
Helemaal mooi mijn horloge en armbanden set! Super bedankt.
Geplaatst door: Janet de Waal 16-09-2016 20:02:29
Beoordeling:
Mooie collectie, snel geleverd en super de Bud to rosé sieraden. Er werd rekening gehouden met mijn cadeautje, mooi op tijd gekregen. Zeer content! Hartelijk dank.
Geplaatst door: Winkie 9-09-2016 11:33:48
Beoordeling:
ooh echt blij met de symbolic armband! zo mooi! ik heb de andere kleur ook besteld.
super kwalitieit!
Geplaatst door: Claire V. 2-09-2016 00:53:26
Beoordeling:
de lerenarmband symbolic ontvangen! super mooi!!! en op maat gemaakt. mooi leer en draagt heel prettig. ben er heel blij mee. heel erg veel dank en wat een service!
Geplaatst door: 25-08-2016 01:40:54
Beoordeling:
mijn mooie setje vandaag ontvangen! helemaal happy! Nog mooier dan op de foto! thnx xx
Geplaatst door: Pam 20-08-2016 12:33:28
Beoordeling:
een set met horloge ontvangen vandaag! wat een geweldige set! en ik zie alweer mooie nieuwe sets! stoppen nou hoor, want ik kan echt niet alles kopen haha. leuk om op FB alles te volgen! super, ga zo door
Geplaatst door: Chantal 18-08-2016 01:18:29
Beoordeling:
Ik heb verscxhillende sietaden besteld van echt zilver en het zag er keurig verzorgd uit. de service en advies vond ik heel goed. kom zeker vaker. Een dikke 8!
Geplaatst door: Astrid, st.niklaas B 12-08-2016 19:41:12
Beoordeling:
Het is vandaag aangekomen en het ziet er heel mooi uit ! Hiermee ga ik mijn moeder zeker blij maken.
Bedankt !
Geplaatst door: Francien 11-08-2016 12:22:52
Beoordeling:
Ik ben super blij!! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik iets bij je bestel!
Geplaatst door: Desiree 11-08-2016 04:23:26
Beoordeling:
Merci pour les beaux bijoux . Je suis content. ils sont de très bonne qualité . merci beaucoup. salutation de la Belgique. Desiree
Geplaatst door: jantine 4-08-2016 04:53:41
Beoordeling:
leuk verpakt enkelbandje ontvangen. prachtig.. mooie kleuren en past prima. bedankt.
Geplaatst door: JK 29-07-2016 14:20:53
Beoordeling:
Vandaag de 2 armbanden ontvangen.
Ze zijn prachtig en passen perfect.
En wat een ontzettend verzorgde verpakking trouwens; een waar cadeau-feestje om te ontvangen!
Ook het extra cadeau-armbandje; erg leuk!
Geplaatst door: Deborah A. 25-07-2016 12:30:32
Beoordeling:
Op de valreep een verjaarscadeau besteld. Prima geholpen en met spoed. Bedankt ik heb hem net gekregen. Ik ben er hartstikke blij mee en mijn jarige vriendin vast ook! Goede service en leuke cadeauverpakking erbij!
Bedankt voor de snelle levering!
Geplaatst door: Monday 25-07-2016 03:27:59
Beoordeling:
de slaven armbanden zijn echt mooi. heb ze in alle goud en rosé tinten besteld. super!
en ze combineren mooi met andere sieraden. Fijn!
Geplaatst door: N. Versluis 21-07-2016 11:15:40
Beoordeling:
Voor de eerste keer besteld via deze site. Een maansteen armbandje, ik was heel benieuwd wat ik zou krijgen... Je leest zoveel over oplichting of websites die niet te vertrouwen zijn. Maar al meteen een keurige ontvangstbevestiging gekregen met daarin vermelding dat ik mijn armbandje binnen twee werkdagen zou hebben. Dat werd zelfs maar 1 werkdag want toen lag het al in de brievenbus! Keurig verpakt, zelfs met kado verpakking zodat je het ook nog kado kan geven. Daarnaast ook nog een heel leuk gratis armbandje erbij gehad. En de maansteen armband waar het om ging, is prachtig. Kortom: top ervaring met Kywi Jewelry! Hier ga ik zeker nogmaals bestellen! Bedankt!
Geplaatst door: Marion 20-07-2016 19:21:22
Beoordeling:
Het is Binnen! Ik ben zo blij het is zo mooi, echt duizendmaal dank xxx
Geplaatst door: Klaasen 20-07-2016 19:19:14
Beoordeling:
Jaaaaaaaah! De oorbellen zijn binnen gekomen en ze zijn prachtig! Dank u wel!
Geplaatst door: René Jacques 14-07-2016 08:31:36
Beoordeling:
zeer verheugd met de armbanden voor heren van leder. Mooi kwaliteit en helemala op maat gemaakt. Kyra Wilma super en heel erg bedankt.
Geplaatst door: D. Maas 14-07-2016 08:29:30
Beoordeling:
We zijn enorm blij met de bestelling! De service is prima. Helemaal goed en ook netjes dat het per ongeluk teveel bestelde, wat we zelf niet gezien hadden hadden, keurig retour is gestort. Dank je wel KyWi!
Geplaatst door: Miranda 3-07-2016 21:00:54
Beoordeling:
Mooie site, zeer vriendelijk geholpen en betrokken bij alle stappen van de bestelling. Leuk ingepakt, en zeker een aanraden voor iedereen. Het contact verliep plezierig, en voor een volgende keer bestel ik de ketting van mijn zoontje hier weer.

Kortom: leuke prijs, goede service, leuk verpakt, en een aanrader!
Geplaatst door: Jeanne H. 30-06-2016 00:34:44
Beoordeling:
Superblij met mijn armbandenset. Echt prachtig! Mooi verpakt ook. Ik ben nog op zoek naar iets met aquamarijn, komen er nog meer sieraden daarmee. Vind ik zo mooi. Bedankt!
Geplaatst door: Joan 27-06-2016 23:08:46
Beoordeling:
Horloge, ibizastyle armband en een setje armbanden besteld... het staat zo mooi bijelkaar! Ik ben er heel blij mee. Het was ook schitterend verpakt... Kom graag weer terug!! Top service Wilma!!
Geplaatst door: Joan 26-06-2016 16:09:29
Beoordeling:
Horloge, ibizastyle armband en een setje armbanden besteld... het staat zo mooi bijelkaar! Ik ben er heel blij mee. Het was ook schitterend verpakt... Kom graag weer terug!! Top service Wilma!!
Geplaatst door: José 26-06-2016 15:21:42
Beoordeling:
Ketting hart van goud is in het echt nog mooier dan op de foto. Zo fijntjes en mooie kwaliteit. Heel erg bedankt. Ook voor de goede service.
Geplaatst door: Malika 18-06-2016 13:58:21
Beoordeling:
Moeder dochter armband besteld. Heel mooi. Maar had toch een te krappe maat besteld voor mijn dochter. Is kosteloos aangepast in de juiste maat. Echt super service. bedankt!
Geplaatst door: Anita verbaan 16-06-2016 21:11:47
Beoordeling:
Wow geweldig leuk horloge. Draagt prettig en mooi. Armbanden zo leuk erbij. Helemaal blij! Top service
Geplaatst door: corina 1-06-2016 06:48:45
Beoordeling:
moeder en dochter armbandjes besteld, snelle levering en goede kwaliteit.
Geplaatst door: Sietske de Graaf 31-05-2016 09:07:23
Beoordeling:
Fijne site met veel mooie sieraden. Heel erg blij met de mooie oorbellen! Bedankt voor de super tips!
Geplaatst door: Agnes Jansen 25-05-2016 23:16:50
Beoordeling:
superblij met mijn prachtige horloge. niet duur, gratis verzonden en mooie kwaliteit!
super top. gr. agnes
Geplaatst door: Sascha ... 25-05-2016 23:12:05
Beoordeling:
Wat een prettige service! Ik had een armbanden set besteld. maar er brak een slotje tijdens het dragen. kan natuurlijk gebeuren, maar niet leuk als het cadeautje is. Contact opgenomen en gelijk alles hersteld en gerepareerd. Geweldig die garantie en service. bedankt.
Geplaatst door: S. Halsema 20-05-2016 00:52:59
Beoordeling:
hEEL content met de sieraden voor mijn huwelijk. Ga zeker een foto sturen van DE GROTE DAG! Bedankt.
Geplaatst door: Yvonne Kers 20-05-2016 00:50:29
Beoordeling:
zulke leuke dingen en goede service. ik had een armband te klein besteld en is gewoon alsnog op maat gemaakt. kosteloos. echt prima service bedankt
Geplaatst door: Rineke Mouw 17-05-2016 12:32:40
Beoordeling:
De service is geweldig! Had laatst oorbellen die toch niet helemaal naar mn zin waren. En ze heeft zoveel moeite gedaan om er voor te zorgen dat ik ze uiteindelijk wel mooi vond. Top.
Geplaatst door: yala 15-05-2016 15:55:25
Beoordeling:
Blij met de prachtige armband. dank je wel. Fijn dat alles op maat gemaakt kan worden. ik pas anders nooit armbanden ergens anders! en nu kan ik wel alles dragen. bedankt
Geplaatst door: Janneke 7-05-2016 18:20:54
Beoordeling:
Heel erg bedankt voor de snelle service en het oo tijd bezorgen van de Moederdag cadeaus. Super service!
Geplaatst door: J. Wisse 29-04-2016 22:07:39
Beoordeling:
Prachtige website! Overzichtelijk en professioneel! Gefeliciteerd. (en beetje jaloers)
Geplaatst door: Anoniem 28-04-2016 21:17:01
Beoordeling:
Ik ben bijzonder blij met de prachtige oorbellen. De Swarovski patina is apart en heel mooi! Dank u hartelijk voor de service. C.B.
Geplaatst door: Sanne de Baar 28-04-2016 15:00:34
Beoordeling:
superservice! goed geholpen en ik moest het op tijd hebben en dat was geen probleem. bedankt voor de hulp en tips. super xxx
Geplaatst door: Anoniem 23-04-2016 21:09:27
Beoordeling:
Heel mooi de moeder met 2 dochters sieraden. Dat wordt een mooie verrassing voor mama en me zussen. Kleur blauw is echt mooi.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN