header

Reviews

Bedankt voor je bezoek. Opmerkingen, suggesties of gewoon tevreden? Laat hier je bericht achter.
Je email moet verplicht ingevuld, maar wordt niet getoond op de pagina en blijft dus privé.
Uw bericht is niet direct zichtbaar, maar wordt door de redactie geplaatst om spam te voorkomen.

Blijf op de hoogte en Like ons op Facebook en Pinterest!
 

     
 
Geplaatst door: Petra (via FB) 16-01-2018 23:12:08
Beoordeling:
Hallo Kywi jewelry. Ik heb vandaag de twee paar bestelde oorbellen per post gekregen. Ze zijn werkelijk geweldig mooi. Perfect zelfs!! Ik was een beetje huiverig omdat ze op het plaatje zo mooi waren. Ben er super blij mee. Het was ook een feestje om het pakketje uit te pakken met een mooie armband erbij. Super bedankt. (red.FB)
Geplaatst door: Karin Maas 10-01-2018 16:13:42
Beoordeling:
Wat een geweldig nieuws dat je zoveel moeite hebt gedaan voor mij. Ik zie het dan inderdaad morgen wel tegemoet. Ik wil u hartelijk danken voor alle genomen moeite en snelle reacties!!! Geweldig.
Geplaatst door: K.K. de Groot 10-01-2018 14:43:47
Beoordeling:
Super tas in bordeaux. Mooie kleur en fijn en groot genoeg voor A4 voor school of werk! happy!
Geplaatst door: Gradje 7-01-2018 13:58:39
Beoordeling:
Onmiddellijk de mannen leertjes besteld. Ze zijn echt top! Mooi in doosje verpakt etc. TOP, bedankt
Geplaatst door: Elise 4-01-2018 15:13:26
Beoordeling:
Hoi Wilma, Heb vandaag de armband ontvangen plus nog een armband. Wat leuk! Dank je wel!
Bedankt voor de goede service
Geplaatst door: Miranda 3-01-2018 23:49:23
Beoordeling:
Veel kerstcadeautjes besteld en alles was even mooi! het was ook zo leuk verpakt echt een feestje om uit te pakken! en het belangrijkste is dat iedereen er zeer blij mee was. dank je wel! Super xxx
Geplaatst door: Chantal 23-11-2017 21:51:24
Beoordeling:
Ontvangen! Mooi op tijd en erg mooi! Dank!
Geplaatst door: elise 19-11-2017 11:51:36
Beoordeling:
Ik heb het nu al binnen en het is super! Echt heel erg bedankt!
Geplaatst door: samantha 4-11-2017 14:24:48
Beoordeling:
Prachtig en zorgvuldig verpakt, Je kan duidelijk zien dat er veel tijd en liefde in in gestopt!
Geplaatst door: Anoniem 23-10-2017 00:07:15
Beoordeling:
Blij met de tas en snel geleverd. Mooi verpakt en alles goed verzorgd. Voor mij helemaal prima zo!
Geplaatst door: Cynthia S. 9-10-2017 23:11:13
Beoordeling:
De bud torsoe armband Quinn besteld van stainless steel. Heel erg mooi. fijne kwaliteit en draagt prettig. Goede stevige sluiting en makkelijk zelf om te doen. Ik vind hem echt heel mooi. En ik heb nog veel mooie dingen gezien vor onze verlanglijstjes of een cadeau voor mijnzusje die binnenkort jarig is. Kom zeker terug. Aanrader.
Geplaatst door: wanda 8-10-2017 17:13:03
Beoordeling:
Prachtige zwarte horloge set besteld. Echt mooie kwaliteit en horloge makkelijk verstelbaar. Heel fijn! bedankt.
Geplaatst door: Christine 22-08-2017 11:46:56
Beoordeling:
De handgemaakt armbanden waren echt wow Ik vind het echt ontzettend mooi ! Ben er heel erg blij mee!
Geplaatst door: Jessica Lonk 12-08-2017 23:23:08
Beoordeling:
Super, bedankt, jullie hebben een geweldige site en prachtige spullen !
Geplaatst door: Lobke S. 10-08-2017 17:55:23
Beoordeling:
We ontvingen -zoals afgesproken- het pakket op vrijdag (en dus op tijd). Dat was heel fijn! Nogmaals bedankt voor de goede service, het was een erg geslaagd cadeau.
Geplaatst door: Rianne 10-08-2017 13:59:38
Beoordeling:
Heel tevreden. Snel, netjes via mail op de hoogte gehouden en ook nog eens goed en leuk verpakt! Bedankt!
Geplaatst door: Fam.Jansen 8-08-2017 18:02:31
Beoordeling:
Heel netjes! ik had een set besteld van 2 maar per ongeluk 2x deze set besteld en er dus 4 besteld. had het niet eens in de gaten. ze hebben mijn bestelling keurig gecorrigeerd na contact met mij en het geld direct retour gestort. Eerlijk en netjes. hou ik van. en de bestelling was super. dank!
Geplaatst door: chantal 27-07-2017 00:46:33
Beoordeling:
super nogmaals bedankt voor de goede service!
Geplaatst door: Sandra Bos 23-07-2017 13:27:50
Beoordeling:
Ik heb ze mogen ontvangen hartstikke bedankt !! nogmaals mijn complimenten voor jullie goede service zouden veel bedrijven iets van kunnen leren. Mogen jullie trots op zijn!
Geplaatst door: Mona 22-07-2017 23:46:34
Beoordeling:
Ik had een sieraad dat kapot is gegaan en omdat ik garantie had is het direct gerepareerd! Wat een service heel erg bedankt. Vind dit echt uniek jullie zijn zeker als bedrijf een aanrader. Heel fijn dat er zo met een probleem wordt omgegaan.
Geplaatst door: Leonarda 13-07-2017 12:44:25
Beoordeling:
Wow echt super verrast met de zilveren ketting set. Wilde em eigenlijk cadeau geven maar vond em zo mooi dat ik hem zelf heb gehouden en een ander cadeau gekocht. :
Geplaatst door: B.J. 2-07-2017 13:36:27
Beoordeling:
Beste KJ Hartelijk dank voor de goede service. Mijn moeder en ik zijn beide erg blij met onze moeder/dochter armbandjes!
Geplaatst door: Sabine 1-07-2017 11:53:49
Beoordeling:
Hoi! Heel blij met de Mzury slipper.. echt super en kwaliteit, voetbed,etc. Ook de armbanden en enkelbandjes zijn helemala te leuk. What you see is want you get! Like it! Thnx!
Geplaatst door: D.B 20-06-2017 21:50:35
Beoordeling:
Vandaag de armbandje ontvangen en ik ben superblij met het resultaat. Dank je wel voor de goede service!
Geplaatst door: Josephina Jacobs 9-06-2017 17:47:16
Beoordeling:
Veel dank voor de snelle afhandeling. Mooie horloges die voldoen aan onze verwachtingen.
Die kleine attentie doet ons veel plezier.
Geplaatst door: Fam. heijmans 8-06-2017 09:07:10
Beoordeling:
Het cadeau is erg in de smaak gevallen! En leuk verpakt.Hartelijk dank!
Geplaatst door: Natasja 22-05-2017 00:41:40
Beoordeling:
mooie setje gekregen voor moeder dochter op moederdag. echt zilver en super mooi setje. Heel erg bedankt.
Geplaatst door: DRa de Goede 11-05-2017 02:58:37
Beoordeling:
Super service. Ben altijd weer tevreden en kom zeker vaker shoppen. Ze doen altijd hun best je wensen tegemoet te komen of net iets wat aparts te bestellen. Dikke10.
Geplaatst door: Donkers 20-04-2017 08:46:20
Beoordeling:
Joepie, ring besteld en ontvangen! Past prima en supermooi!
Helemaal happy! Iedere keer weer een feestje! Tot de volgende keer weer! Bedankt.
Geplaatst door: Ingrid 14-04-2017 17:32:42
Beoordeling:
Had een horloge set besteld Cindy taupe,erg mooi maar de klok liep steeds achter,nieuwe batterij ingedaan nog steeds hetzelfde.
had gemaild over het probleem,en zonder probleem werd er een nieuwe horloge gestuurd,echt Top service!
ben erg tevreden klant
Geplaatst door: Mde Waay 30-03-2017 23:35:31
Beoordeling:
Ik heb een waitz armband besteld en die is prachtig. Zo handig verstelbaar op maat en mooie kwaliteit leer. Super! leuk verpakt en snel bezorgd. dank jullie.
Geplaatst door: Marie-Anne 25-03-2017 15:11:59
Beoordeling:
Ik ben erg blij met mijn ring, en ook kreeg ik er nog een leuk kado'tje bij. zeer verrast. Ik ga zeker nog een keer hier bestellen.
Geplaatst door: Laura Gabon 22-03-2017 18:41:27
Beoordeling:
Ik had de maat wat verkeerd ingeschat, maar dit is keurig aangepast. En kosteloos ook nog! Heel erg bedankt voor deze uitstekende service.
Geplaatst door: Valjean 19-03-2017 19:18:13
Beoordeling:
ik vond de tas echt super mooi maar helaas was deze te klein voor mijn iMac. maar keurig verpakt en super service!
Geplaatst door: 2-03-2017 23:29:40
Beoordeling:
Bedankt voor de mooie sieraden en de levering. Mijn nichtje was er erg blij mee.
Ook enorm lief de persoonlijk noot. Bedankt voor alles.
Geplaatst door: tineke Pot 14-02-2017 07:23:26
Beoordeling:
Mooie zilveren ketting gekocht. Heel blij mee. Mooie kwaliteit en keurig verpakt etc.
Kom zeker vaker shoppen hier!
Geplaatst door: Gea 12-02-2017 21:28:11
Beoordeling:
wow ik vind het echt helemaal super dat jullie Mzury verkopen! Super kwaliteit! Zo populair en vaak al uitverkocht voor je ze besteld hebt! Ben enorm gek op de flipflops en heb natuurlijk al een paar gereserveerd! Super.
Geplaatst door: Gooise vrouw ;) 12-02-2017 21:25:26
Beoordeling:
Fantastisch mooie bud to Rose sets besteld. Prima service en prettig contact! heel tevreden over deze webshop en zonder verzendkosten is het nog goedkoper dan in de winkel! Ik kom zeker terug!
Geplaatst door: Marielle 2-02-2017 20:01:15
Beoordeling:
Super dat jullie tekst op sieraad labeltjes per stuk kunnen leveren.
Heel erg bedankt daarvoor
Geplaatst door: Marianne Klein 31-01-2017 20:27:39
Beoordeling:
De bestelde oorbellen zijn erg mooi en de levering was supersnel, bedankt!
Geplaatst door: Snt 25-01-2017 20:19:01
Beoordeling:
Echt prachtig de Rozenkwarts ring! Super mooi, geen spijt van en verstelbaar op maat. En echt zilver van mooie kwaliteit. Geld dubbel en dwars waard. Heel mooi!
Geplaatst door: Fritsy :) 23-01-2017 20:28:49
Beoordeling:
Leren band besteld, maar had de lengte gegokt.. prachtig maar te groot.. No problem.. ze hebben het kosteloos op maat gemaakt! Happy! Goede service. bedankt
Geplaatst door: marleen Kom 15-01-2017 01:58:28
Beoordeling:
He-Le-Maal BLIJ met mijn tas! keurig verpakt en bezorgd en precies zoals in de beschrijving. Precies wat ik zocht. Van mij mogen jullie het tassen assortiment wel iets uitbreiden, ik betaal liever meer voor iets goeds en kwaliteit en jullie hebben enorm leuke spullen! dank!
Geplaatst door: Sophie 10-01-2017 00:12:17
Beoordeling:
De oorbellen en ring vielen in de smaak! enorm blij mee. Dank voor jullie goede advies en service om alles op tijd voor mijn cadeau in huis te hebben! Super.
Geplaatst door: Maaike VV 26-12-2016 21:58:31
Beoordeling:
De armbandjes zijn helemaal goedgekeurd! Ik ben er super blij mee, erg mooi! En een kadootje erbij. Bedankt voor de goede service! Wat waren ze er blij mee! Nog Fijne dagen.
Geplaatst door: Patricia 22-12-2016 22:26:51
Beoordeling:
Wat een super service ! Vandaag het pakketje mogen ontvangen zeer mooi ingepakt ligt mooi onder de boom. Zelfs een mailtje gehad dat ik verkeerde levering had gekozen , verschil in prijs onmiddellijk op mijn rekening terug gestort !!
Geplaatst door: Zussen 22-12-2016 00:33:11
Beoordeling:
Bedankt voor de nette en snelle aflevering van de armbandjes voor zussen.
Ik heb ze inmiddels gegeven aan mijn zussen die ze erg mooi vonden. super bedankt
Geplaatst door: T uit B 22-12-2016 00:29:00
Beoordeling:
Pakjes gisteren aangekomen. Zijn super mooi verpakt!
Bedankt!!
Een Zalige kerst voor jullie!
Geplaatst door: Nina U. 7-12-2016 02:07:28
Beoordeling:
Van sinterklaas hele mooi knot armband of knoop armband gekregen. Ben er heel blij mee. Staat echt super.
Natuurlijk nieuwsgierig dus even kijken hier. Maar echt zo leuke dingen! Gelijk zilveren oorbellen besteld en horloge set. Wauw echt helemala blij. Super bedankt.
Geplaatst door: Gea 17-11-2016 02:50:05
Beoordeling:
het wordt saai, maar ècht super leuke sieraden! kon niet kiezen. Ik heb uiteindelijk toch maar diverse oorstekers van zilver gekozen! wat een prachtige kwaliteit en helemaal niet duur. In een woord super!
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende