header

Reviews

Bedankt voor je bezoek. Opmerkingen, suggesties of gewoon tevreden? Laat hier je bericht achter.
Je email moet verplicht ingevuld, maar wordt niet getoond op de pagina en blijft dus privé.
Uw bericht is niet direct zichtbaar, maar wordt door de redactie geplaatst om spam te voorkomen.

Blijf op de hoogte en Like ons op Facebook en Pinterest!
 

     
 
Geplaatst door: fietser 20-09-2018 01:39:36
Beoordeling:
Super tevreden met de Tif Tiffy regenjas! wat een mooie kwaliteit en gevoerd ook nog. We hebben de eerste regenbuien al gehad en wat ben ik blij met deze fijne regenjas. En hij staat nog mooi ook, dus ik draag hemook als gewone tussenjas. Heel tevreden! bedankt hoor.
Geplaatst door: T van tevreden! 11-08-2018 15:51:04
Beoordeling:
Eerst wil ik jullie bedanken voor je hartverwarmende reactie. Wat een service!!! Dat maak je niet vaak mee. Ik heb nu 2 bestellingen bij jullie gedaan en ik vind de wijze van verpakken en opsturen echt een feestje om te krijgen. Ik ben fan. groetjes van een tevreden klant
Geplaatst door: R.K. nieuwegein 3-08-2018 18:10:11
Beoordeling:
Mijn bestelling ontvangen en heel tevreden. Zo leuk verpakt en echt een cadeautje om uit te pakken. Natuurlijk ook zeer tevreden over de ketting en oorbellen. Precies wat ik had verwacht! Kom zeker vaker shoppen! <3
Geplaatst door: Crystal 23-07-2018 01:09:38
Beoordeling:
Heel erg bedankt. Ik had per ongeluk 2x betaald en dat is direct rechtgezet! Het pakje is bezorgd en vind het super mooi! Met vriendelijke groeten
Geplaatst door: Saskia 1-07-2018 18:56:51
Beoordeling:
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het feestje dat ik op de deurmat vond. Wat was dat leuk om uit te pakken! Sinterklaas is er niets bij! Ik ben zo enorm blij met de oorbellen die ik bij jullie heb gekocht! Dan je wel.
Geplaatst door: Marja 29-06-2018 15:56:35
Beoordeling:
Helemaal blij met mijn labradoriet oorbellen! Supermooi verpakt! Leuk armbandje als cadeau!! Echt n feestje om uit te pakken!! Top!
Geplaatst door: T. Van As 27-06-2018 17:03:47
Beoordeling:
Ik heb zojuist het ontvangen pakketje uitgepakt. Mijn complimenten voor hoe je het verpakt hebt!
En nog een cadeautje erbij ook. Wow! hartelijk dank.
Geplaatst door: Y, D. J. N 17-06-2018 14:17:56
Beoordeling:
Armbanden op maat laten maken. Bestelling in goede orde ontvangen.
Heeeel leuk! Super cadeau
Geplaatst door: BB 11-05-2018 19:15:14
Beoordeling:
De armbandjes zijn binnen. Ze zijn supermooi geworden. We zijn er allebei heel blij mee. Dankjewel!
Geplaatst door: GvdB 9-05-2018 13:11:42
Beoordeling:
Bestelling ontvangen!!! En wat is het allemaal mooi en zorgvuldig verpakt! Ik word er bijna verlegen van! Complimenten, heel mooi gedaan!
Geplaatst door: Nancy Mevis 29-04-2018 19:28:16
Beoordeling:
Wat een super service! Op zondag een vraag versturen per mail en binnen een minuut een telefoontje van een hele vriendelijke mw die me helemaal door de bestelling heen helpt!
Geplaatst door: Anja 15-04-2018 20:35:29
Beoordeling:
Ik heb alles prima ontvangen, prachtige sieraden en passen perfect! Super leuk, nogmaals bedankt
Geplaatst door: M. 3-04-2018 12:30:21
Beoordeling:
Ze doen erg veel moeite voor je, complimenten.Super service met prachtige sieraden.Een aanrader voor iedereen!Ga zo door Wilma!
Geplaatst door: Esther 7-03-2018 15:30:20
Beoordeling:
Mijn complimenten voor jullie verpakking echt een feestje om open te maken. !! bedankt!
Geplaatst door: Alexandra 27-01-2018 12:55:24
Beoordeling:
Goede dag kiwi-jewelry.Ik heb vandaag de bestelde oorbellen per post gekregen en een mooie kadotje.Bedankt!
Geplaatst door: Marl1 25-01-2018 15:37:52
Beoordeling:
Wat leuk, de mooie armband die als cadeautje meegeleverd was bij de bestelling :).
Het kettinkje was keurig verpakt en snel verzonden. Vriendelijk contact met Wilma per mail.
KyWi-jewelry, bedankt!
Geplaatst door: Petra (via FB) 16-01-2018 23:12:08
Beoordeling:
Hallo Kywi jewelry. Ik heb vandaag de twee paar bestelde oorbellen per post gekregen. Ze zijn werkelijk geweldig mooi. Perfect zelfs!! Ik was een beetje huiverig omdat ze op het plaatje zo mooi waren. Ben er super blij mee. Het was ook een feestje om het pakketje uit te pakken met een mooie armband erbij. Super bedankt. (red.FB)
Geplaatst door: Karin Maas 10-01-2018 16:13:42
Beoordeling:
Wat een geweldig nieuws dat je zoveel moeite hebt gedaan voor mij. Ik zie het dan inderdaad morgen wel tegemoet. Ik wil u hartelijk danken voor alle genomen moeite en snelle reacties!!! Geweldig.
Geplaatst door: K.K. de Groot 10-01-2018 14:43:47
Beoordeling:
Super tas in bordeaux. Mooie kleur en fijn en groot genoeg voor A4 voor school of werk! happy!
Geplaatst door: Gradje 7-01-2018 13:58:39
Beoordeling:
Onmiddellijk de mannen leertjes besteld. Ze zijn echt top! Mooi in doosje verpakt etc. TOP, bedankt
Geplaatst door: Elise 4-01-2018 15:13:26
Beoordeling:
Hoi Wilma, Heb vandaag de armband ontvangen plus nog een armband. Wat leuk! Dank je wel!
Bedankt voor de goede service
Geplaatst door: Miranda 3-01-2018 23:49:23
Beoordeling:
Veel kerstcadeautjes besteld en alles was even mooi! het was ook zo leuk verpakt echt een feestje om uit te pakken! en het belangrijkste is dat iedereen er zeer blij mee was. dank je wel! Super xxx
Geplaatst door: Chantal 23-11-2017 21:51:24
Beoordeling:
Ontvangen! Mooi op tijd en erg mooi! Dank!
Geplaatst door: elise 19-11-2017 11:51:36
Beoordeling:
Ik heb het nu al binnen en het is super! Echt heel erg bedankt!
Geplaatst door: samantha 4-11-2017 14:24:48
Beoordeling:
Prachtig en zorgvuldig verpakt, Je kan duidelijk zien dat er veel tijd en liefde in in gestopt!
Geplaatst door: Anoniem 23-10-2017 00:07:15
Beoordeling:
Blij met de tas en snel geleverd. Mooi verpakt en alles goed verzorgd. Voor mij helemaal prima zo!
Geplaatst door: Cynthia S. 9-10-2017 23:11:13
Beoordeling:
De bud torsoe armband Quinn besteld van stainless steel. Heel erg mooi. fijne kwaliteit en draagt prettig. Goede stevige sluiting en makkelijk zelf om te doen. Ik vind hem echt heel mooi. En ik heb nog veel mooie dingen gezien vor onze verlanglijstjes of een cadeau voor mijnzusje die binnenkort jarig is. Kom zeker terug. Aanrader.
Geplaatst door: wanda 8-10-2017 17:13:03
Beoordeling:
Prachtige zwarte horloge set besteld. Echt mooie kwaliteit en horloge makkelijk verstelbaar. Heel fijn! bedankt.
Geplaatst door: Christine 22-08-2017 11:46:56
Beoordeling:
De handgemaakt armbanden waren echt wow Ik vind het echt ontzettend mooi ! Ben er heel erg blij mee!
Geplaatst door: Jessica Lonk 12-08-2017 23:23:08
Beoordeling:
Super, bedankt, jullie hebben een geweldige site en prachtige spullen !
Geplaatst door: Lobke S. 10-08-2017 17:55:23
Beoordeling:
We ontvingen -zoals afgesproken- het pakket op vrijdag (en dus op tijd). Dat was heel fijn! Nogmaals bedankt voor de goede service, het was een erg geslaagd cadeau.
Geplaatst door: Rianne 10-08-2017 13:59:38
Beoordeling:
Heel tevreden. Snel, netjes via mail op de hoogte gehouden en ook nog eens goed en leuk verpakt! Bedankt!
Geplaatst door: Fam.Jansen 8-08-2017 18:02:31
Beoordeling:
Heel netjes! ik had een set besteld van 2 maar per ongeluk 2x deze set besteld en er dus 4 besteld. had het niet eens in de gaten. ze hebben mijn bestelling keurig gecorrigeerd na contact met mij en het geld direct retour gestort. Eerlijk en netjes. hou ik van. en de bestelling was super. dank!
Geplaatst door: chantal 27-07-2017 00:46:33
Beoordeling:
super nogmaals bedankt voor de goede service!
Geplaatst door: Sandra Bos 23-07-2017 13:27:50
Beoordeling:
Ik heb ze mogen ontvangen hartstikke bedankt !! nogmaals mijn complimenten voor jullie goede service zouden veel bedrijven iets van kunnen leren. Mogen jullie trots op zijn!
Geplaatst door: Mona 22-07-2017 23:46:34
Beoordeling:
Ik had een sieraad dat kapot is gegaan en omdat ik garantie had is het direct gerepareerd! Wat een service heel erg bedankt. Vind dit echt uniek jullie zijn zeker als bedrijf een aanrader. Heel fijn dat er zo met een probleem wordt omgegaan.
Geplaatst door: Leonarda 13-07-2017 12:44:25
Beoordeling:
Wow echt super verrast met de zilveren ketting set. Wilde em eigenlijk cadeau geven maar vond em zo mooi dat ik hem zelf heb gehouden en een ander cadeau gekocht. :
Geplaatst door: B.J. 2-07-2017 13:36:27
Beoordeling:
Beste KJ Hartelijk dank voor de goede service. Mijn moeder en ik zijn beide erg blij met onze moeder/dochter armbandjes!
Geplaatst door: Sabine 1-07-2017 11:53:49
Beoordeling:
Hoi! Heel blij met de Mzury slipper.. echt super en kwaliteit, voetbed,etc. Ook de armbanden en enkelbandjes zijn helemala te leuk. What you see is want you get! Like it! Thnx!
Geplaatst door: D.B 20-06-2017 21:50:35
Beoordeling:
Vandaag de armbandje ontvangen en ik ben superblij met het resultaat. Dank je wel voor de goede service!
Geplaatst door: Josephina Jacobs 9-06-2017 17:47:16
Beoordeling:
Veel dank voor de snelle afhandeling. Mooie horloges die voldoen aan onze verwachtingen.
Die kleine attentie doet ons veel plezier.
Geplaatst door: Fam. heijmans 8-06-2017 09:07:10
Beoordeling:
Het cadeau is erg in de smaak gevallen! En leuk verpakt.Hartelijk dank!
Geplaatst door: Natasja 22-05-2017 00:41:40
Beoordeling:
mooie setje gekregen voor moeder dochter op moederdag. echt zilver en super mooi setje. Heel erg bedankt.
Geplaatst door: DRa de Goede 11-05-2017 02:58:37
Beoordeling:
Super service. Ben altijd weer tevreden en kom zeker vaker shoppen. Ze doen altijd hun best je wensen tegemoet te komen of net iets wat aparts te bestellen. Dikke10.
Geplaatst door: Donkers 20-04-2017 08:46:20
Beoordeling:
Joepie, ring besteld en ontvangen! Past prima en supermooi!
Helemaal happy! Iedere keer weer een feestje! Tot de volgende keer weer! Bedankt.
Geplaatst door: Ingrid 14-04-2017 17:32:42
Beoordeling:
Had een horloge set besteld Cindy taupe,erg mooi maar de klok liep steeds achter,nieuwe batterij ingedaan nog steeds hetzelfde.
had gemaild over het probleem,en zonder probleem werd er een nieuwe horloge gestuurd,echt Top service!
ben erg tevreden klant
Geplaatst door: Mde Waay 30-03-2017 23:35:31
Beoordeling:
Ik heb een waitz armband besteld en die is prachtig. Zo handig verstelbaar op maat en mooie kwaliteit leer. Super! leuk verpakt en snel bezorgd. dank jullie.
Geplaatst door: Marie-Anne 25-03-2017 15:11:59
Beoordeling:
Ik ben erg blij met mijn ring, en ook kreeg ik er nog een leuk kado'tje bij. zeer verrast. Ik ga zeker nog een keer hier bestellen.
Geplaatst door: Laura Gabon 22-03-2017 18:41:27
Beoordeling:
Ik had de maat wat verkeerd ingeschat, maar dit is keurig aangepast. En kosteloos ook nog! Heel erg bedankt voor deze uitstekende service.
Geplaatst door: Valjean 19-03-2017 19:18:13
Beoordeling:
ik vond de tas echt super mooi maar helaas was deze te klein voor mijn iMac. maar keurig verpakt en super service!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookies Beleid
SLUITEN