header
oorbellen kywi Jewelry
Alle oorbellen van Kywi Jewelry


Hangers | online sieraden | Kywi JewelryOorstekers | online sieraden | Kywi JewelryCreolen | online sieraden | Kywi Jewelry
 

Sorteer op:
Vorige - 1 - 2

Oorbel creool Munt olijfblad zilver


Levertijd: 1-2 dagen
InStock
7.95

Oorbel creool Veer zilver


Levertijd: 1-2 dagen
InStock
7.95

Oorbel creool Sterren zilver


Levertijd: 1-2 dagen
InStock
7.95

Oorbel creool Harten zilver


Levertijd: 1-2 dagen
InStock
7.95

Oorsteker Triangle Chain zilver RVS


Levertijd: 1 werkdagen
InStock
€ 9.95 nu € 4.95

Cadeau inpakservice
Cadeau inpak Service


Levertijd: Direct
InStock
2.95

zilverpoets
Zilver poetsdoekje


Levertijd: Direct
InStock
1.50

Vorige - 1 - 2

Alle oorbellen van Kywi Jewelry

Van oorsteker tot hippe hangers. In onze collectie proberen we rekening te houden met trends, maar ook met duurzaamheid van sieraden en materialen.
Sieraden die tijdloos zijn of die hippe oorbellen voor die ene zomer. Dat verschil zie je terug in de prijs. Ieder half jaar updaten we onze collecties, waarbij we vooral ook inkopen of maken waar ons hart zelf sneller van gaat kloppen. 
Daarbij houden we altijd rekening met prijs-kwalteit verhoudingen. Oorbellen van echt zilver en verguld zilver, vermeil goud, maken een groot onderdeel uit van onze collectie omdat deze materialen duurzamer zijn en u daar veel langer plezier van hebt.

Daarnaast ziet u veel stainless steel producten. De reden daarvoor is dat een hard en duurzaam materiaal is, niet verkleurd in koper zoals gewoon metaal en - zeker heel belangrijk- geen allergisch reacties geeft. 

Wil je ze cadeau geven? Dat kàn. Je laat ze makkelijk versturen naar het adres van de ontvanger of je kiest een leuke cadeau verpakking! Ook is het mogelijk om ze te verpakken op een sieraden kaartje. Bij je bestelling kun je bijzonderheden aangeven.

Bekijk hier 'alle oorbellen' of kies direct een subcategorie door te klikken op de buttons hierboven.


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookies Beleid
SLUITEN