header
sieraden merken
exclusieve merken | online kopen | Kywi Jewelry

Kywi Jewelry verkoopt naast ontwerpen uit eigen atelier ook ingekochte artikelen, waaronder bekende kwaliteitsmerken. Kywi Jewelry is official dealer van de sieraden van Bud to Rose by Diddi, de horloges van IKKI en van de handmade & fairtrade producten van Mzury uit Kenia. Daarnaast zijn bij ons de populaire luxe regenjassen van Tif Tiffy verkrijgbaar! Op deze producten heeft u ook altijd service & garantie. Speciaal geselecteerd voor jou!
 

  Bud to rose collectie Mzury slippers   Kywi jewelry originals  


 
 

Merken bij Kywi Jewelry


Kywi Jewelry verkoopt naast ontwerpen uit eigen atelier ook ingekochte artikelen, waaronder bekende kwaliteitsmerken. Kywi Jewelry is official dealer van de sieraden van Bud to Rose by Diddi en van de handmade & fairtrade producten van Mzury uit Kenia. Sinds 2018 zijn wij ook officieel dealer van van iKKi Horloges en Tif Tiffy Luxe regenjassen. Op deze producten heeft u ook altijd service & garantie. Speciaal geselecteerd voor jou!

Online kopen bij Kywi jewelry

De sieraden van Bud to Rose zijn eigentijds en ontworpen door Diddi Camilla Nihlen. Twee a drie keer per jaar wordt de collectie aangepast en uitgebreid. De slippers van Mzury zijn van echt leder en hoe vaker je er op loopt des te mooier ze worden. Fairtrade en handgemaakt in Kenia. Luxe regenjassen van Tif Tiffy bestel je ook makkelijk online. Ze zijn niet alleen populair, maar ook van een topkwaliteit, voor een faire prijs. De sieraden van Kywi Jewelry zijn handgemaakt in ons eigen atelier. De IkkI horlogecollectie bestaan uit kwalitatieve modehorloges voor een eerlijke prijs. Ikki ontwerpt 6 collecties per jaar. Alle collecties worden steeds met zorg samengesteld en per seizoen aangepast. Alle sieraden van Kywi jewelry zijn speciaal voor jou geselecteerd. Ontworpen en gemaakt in eigen atelier of ingekocht wereldwijd voor de leukste trends. Daarnaast is Kywi Jewelry official dealer van Bud to Rose by Diddi Sieraden, IKKI horloges, Tif Tiffy regenjassen en Mzury slippers. Alles eenvoudig online besteld en thuisbezorgd. Winkelen was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk de gehele collectie per merk door op de foto te klikken. 
Voor vragen, opmerkingen of nabestellingen en voorraad, kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier of per email


Alle merken waar wij mee werken:


  


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookies Beleid
SLUITEN