header

Klantenservice

klantenservice

Verzending

Wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland via PostNL met beschermende verpakking voor brievenbus (brievenbuspakje of pakket). Verzenden binnen Nederland is GRATIS boven €50,00. De kosten, afhankelijk van geldende PostNL tarief, zijn voor uw eigen rekening. Wij bezorgen kosteloos binnen Nijmegen en Beuningen. Kies daarvoor de optie . Dat kan alleen als u daadwerkelijk in deze gemeente woont. 

Voor verzenden naar het buitenland gelden de post.nl tarieven per EUR regio:

Voor België en Duitsland hanteren wij de tarieven PostNL tot 250 gram. Daarboven verzenden wij met track&Trace voor EUR1.  Een bestelling boven € 50,00 verzenden wij ook GRATIS naar België en Duitsland. Tijdens het bestelmenu wordt voor u de passende verzendoptie gekozen. Indien wij hiervan (moeten) afwijken nemen wij uiteraard hierover contact met u op.


Voor verzendigen binnen overig Europa & Verenigd Koninkrijk en Ireland: Uw bestelling wordt altijd aangetekend verzonden. We versturen gratis bij een bestelling boven € 150,00

Voor verzendingen naar USA en buiten Europa: wij zullen deze altijd aangetekend versturen. Bij een bestelling boven € 150,00 zijn de verzendkosten gratis.

Betaling

Bij KyWi Jewelry heeft u de mogelijkheid om per bankoverschrijving, PayPal of via iDEAL vooraf te betalen.
Voor Belgie en Duitsland kunt u betalen via Mister Cash en Sofort banking. Ook een bankoverschrijving is mogelijk. Nadat uw betaling ontvangen is zullen we de bestelling in orde maken.

Wilt U achteraf betalen? Dan kan dat alleen in Nederland onder rembours. Binnen Nederland kunt u kiezen voor betaalservice bij levering pakket; onder rembours dus. U betaalt dan pas als de PostNL bezorger uw pakket levert. Het tarief van PostNL hiervoor bedraagt € 19,95 +1% van uw aankoopprijs. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.

Woont u in Nijmegen Weurt of Beuningen? Dan bezorgen wij uw bestelling kosteloos. Dit kan alleen op afspraak. We zullen met u per mail een afspraak maken voor bezorgen. Kies daarvoor de speciale optie. Dat kan alleen als u daadwerkelijk in deze gemeente woont.

Na het afronden van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsemail. 
Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd. Tenzij er een afwijkende levertijd is. U ontvangt hierover een bericht (evt. met Track&Trace code). Heeft u nog vragen, neem dan
contact met ons op.

 

*Retour/ruilen

Heeft u uw bestelling ontvangen, maar is het toch niet helemaal wat u in gedachten had? Geen enkel probleem. Vanaf het moment dat uw order bij u is bezorgd, heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Indien u binnen deze termijn een item wilt ruilen of retourneren, kunt u het beste contact met KyWi Jewelry opnemen via contact of bel of mail ons. U kunt ook direct gebruik maken van het formulier herroepen overeenkomt. Gebruikte of gedragen items nemen wij niet retour.

*Hoe retour zenden?

U kunt gebruik maken van het digitale formulier herroeping overeenkomst onderaan deze pagina of u stuurt ons een mail. U laat ons dus weten dat u een item wil retourneren. Als u dit heeft gedaan heeft vervolgens een wettelijke termijn van 14 dagen om dit item retour te zenden.

De verzendkosten voorhet retourneren zijn voor uw eigen rekening. Vermeld hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer. De producten dienen in de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt te worden teruggezonden. Het is aan te raden een kopie of foto van het retourverzendbewijs aan ons te mailen. Wij zullen vervolgens het gehele verschuldigde aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds door ons in goede orde retour is ontvangen.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen, wij raden u daarom aan om via track & trace te verzenden. 

*Ruilen?

Ruilen is kosteloos. Neem vooraf ook contact met ons op om te kijken of ruilen mogelijk is. De kosten voor het retour zenden van het te ruilen sieraad zijn echter wel voor eigen rekening.

Retouradres:
 

Kywi Jewelry

Th. Repkesstraat 3

6551 BN WEURT

(NEDERLAND)

 

*Voorwaarden

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen zullen wij beoordelen of de producten in goede staat zijn teruggezonden. Als dat het geval is, wordt het aankoopbedrag van de producten binnen 14 dagen terugbetaald.

  • Beschadigde en gebruikte sieraden worden door ons niet geaccepteerd en terug gezonden naar uw adres. De kosten voor retour zending zijn voor uw rekening. Dit geldt ook voor sieraden die ná de zichttermijn van 14 dagen retour worden gemeld.

    Voor vragen of opmerkingen of mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw bestelling, neemt u altijd contact op met KyWi Jewelry. Wij helpen u graag verder.


    Wij stellen onze sieraden met zorg samen en kiezen voor goede kwaliteitsproducten. 
    Heeft u een tip of suggestie? Aarzel dan niet om
    contact op te nemen.

 

Heeft u toch een klacht?


We raden u aan om in alle gevallen klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te bellen of stuur ons een email.
Heeft u een vraag over schade aan uw product, reparatie of wilt u weten of u garantie heeft? Lees hier de Garantievoorwaarden
Wij zullen binnen 14 dagen schriftelijk reageren op uw klacht. Lees hier onze klachtenprocedure


Lees
hier de Algemene Voorwaarden van KyWi Jewelry


Klik hier voor het digitale verzendformulier voor Herroeping van uw overeenkomst.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookies Beleid
SLUITEN